Man aangehouden na steekincident in Roosendaal

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Roosendaal - Dinsdagmiddag rond 15.25 uur Is een tot nu toe onbekende man aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij een steekincident dat enige ogenblikken eerder plaatsvond.

Een 29-jarige Poolse man (zonder vaste woon- of verblijfplaats) was, volgens getuigen, betrokken bij een hoog oplopende ruzie met de later aangehouden verdachte. Mogelijk is deze ruzie de aanleiding voor het steekincident. Een en ander vond plaats op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Van Beethovenlaan in Roosendaal. Toen de steekpartij had plaatsgevonden werden direct hulpverleners opgeroepen. Politieagenten hielden de verdachte aan en hoorden getuigen. Door ambulancemedewerkers is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij behandeld aan zijn verwondingen.

De aangehouden verdachte was nauwelijks aanspreekbaar. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij op een later moment door rechercheurs gehoord. Het slachtoffer heeft (nog) geen aangifte gedaan.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
19:27

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief