Achtervolging A58

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

De politie achtervolgde vrijdagavond 2 oktober 2020 rond 22u30 een verdacht voertuig over de A58 tot de bestuurder door de slagboom van de Sluiskiltunnel reed.

Agenten zagen een auto met hoge snelheid over de A58 ter hoogte van Wouw rijden. De bestuurder negeerde het stopteken en reed met hoge snelheid door terwijl enkele zakken met hennep uit het raam werden gegooid. De hennep lag verspreid langs de weg. De bestuurder reed met onverminderde vaart door een tolpoort van de Westerscheldetunnel. Het is op dit moment niet bekend of daar schade is aangericht. De vluchtende bestuurder reed door naar de Sluiskiltunnel. Daar stonden zo’n tien voertuigen te wachten voor een gesloten tunnel. De vluchtende bestuurder passeerde de auto’s over de vluchtstrook en reed dwars door een dichte slagboom. De voorruit van de vluchtende auto werd zwaar beschadigd, maar de bestuurder vluchtte verder. Door de gevaarsetting voor omstanders werd de achtervolging gestaakt en verdween de auto uit beeld.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
18:40

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief