Agente mishandeld tijdens vervoeren verdachte

Normal 19470431625 57374cab1a o

Tijdens het vervoeren van een 35-jarige verdachte uit Roosendaal is een agente door de vrouw mishandeld. Ze heeft aangifte gedaan.

De verdachte werd op vrijdag 24 juli rond 19.10 uur aangehouden op de Onyxdijk. Ze zou daar in de buurt een vrouw hebben mishandeld en een andere vrouw met de bedreigd. Ook zou ze vernielingen in een tuin hebben gepleegd. Agenten hielden haar ter plaatse aan.

Tijdens het vervoer van de verdachte naar het cellencomplex mishandelde de vrouw de agente die bij haar achter in de politiebus zat. Ze werd meerdere keren geschopt. Ook schold de verdachte haar de huid vol. De agente heeft aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging.

 

Cellencomplex

In het cellencomplex wilden agenten een blaastest bij de vrouw afnemen omdat er een sterke alcohollucht om haar heen hing. Dit weigerde ze. Ze is ingesloten voor verder onderzoek.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
20:17

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief