Bekeurd voor het op zak hebben van inbrekerswerktuig

Normal aangepastpolitieauto

Roosendaal - Vrijdagavond rond 21.30 uur surveilleerden agenten op de Oostelijke Havendijk in Roosendaal. Ze zagen twee personen staan bij een pand aan die straat. Omdat de twee opvielen door hun donkere kleding en de capuchons die zij over hun hoofd hadden getrokken, controleerden de agenten wie zij waren.

Het bleek te gaan om twee jongens van 14 en 15 jaar oud, afkomstig uit Roosendaal. Zij konden de agenten geen identiteitsbewijs tonen. Bovendien hadden de twee ieder een andere verklaring over het feit waarom zij zich bij het pand bevonden. De 15-jarige jongen droeg een tasje bij zich waar inbrekerswerktuig in zat, zo bleek uit onderzoek dat de agenten uitvoerden. Het is volgens de APV Roosendaal verboden om inbrekerswerktuig bij je te hebben op openbaar toegankelijke plaatsen. Beide jongens kregen een bekeuring voor het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs en de 15-jarige kreeg ook nog een bekeuring voor het overtreden van de APV.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
19:51

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief