Bestuurder weggerend na veroorzaken ongeluk Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

Een man is vrijdagavond 12 december aangehouden nadat hij een verkeersongeval had veroorzaakt. Twee personen raakten hierbij gewond. De veroorzaker reed onder invloed van alcohol. Hij is aangehouden.

De 27-jarige man (woonplaats onbekend) reed rond 22.35 uur vanaf de rotonde op de Burgemeester Freijterslaan richting de A17. De bestuurder is hierbij met de auto over de middenberm gereden en zo op de tegengestelde weghelft gekomen en frontaal tegen een andere auto gereden. De twee inzittenden, een man en vrouw, raakten gewond en zijn naar een ziekenhuis overgebracht.

Verlaten plaats ongeval

De veroorzaker van het ongeval is na de aanrijding weggerend. Een omstander is achter de verdachte aangerend en heeft ondertussen contact gehad met de meldkamer van de politie om de locatie door te geven. Een agent heeft de verdachte in het Emiel van Loonpark aangehouden. Uit een ademanalyse bleek dat de automobilist te veel had gedronken (1030 ug/l). De verdachte is overgebracht naar een politiebureau voor verhoor.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
17:57

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief