Drie verdachten aangehouden voor openlijke geweldpleging in Roosendaal

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Een 25-jarige man uit Roosendaal is zaterdagavond rond 00.15 uur het slachtoffer geworden van een openlijke geweldpleging. Er zijn drie verdachten aangehouden.

De man was, samen met wat vrienden en zijn vriendin, wat aan het eten op een parkeerplaats aan de Takspui in Roosendaal toen een man een lelijke opmerking maakte over zijn vriendin. De Roosendaler reageerde hierop door, volgens eigen zeggen, te vragen wat het probleem was. De man die de opmerking had gemaakt werd hierop ineens agressief en begon tegen de auto van het slachtoffer te trappen. Twee andere mannen kwamen er ook bij staan en het slachtoffer is vervolgens door de drie mannen in elkaar geslagen. Hierna reden de drie mannen weg.

Het slachtoffer is vervolgens achter zijn drie belagers aangereden. De politie werd gewaarschuwd en, op aanwijzing van de man uit Roosendaal, kon de auto waar de drie in zaten ter hoogte van Etten-Leur aan de kant van de weg gezet worden.

Drie verdachten; mannen van 17, 20 en 25 jaar oud uit Etten-Leur, zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zitten ze nog vast. De verdachten worden zondag gehoord door rechercheurs.

Het slachtoffer heeft verwondingen en kapotte kleding opgelopen als gevolg van deze mishandeling.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
19:55

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief