Drugs in auto gevonden na ongeval in Bergen op Zoom

Normal 4037569091 459b91903b o

Bergen op Zoom - Vannacht, donderdag 5 december, vonden agenten in een auto die betrokken was bij een eenzijdig ongeval, een hoeveelheid vermoedelijk harddrugs. Er is nog niemand aangehouden.

Rond 01.15 uur kregen agenten de melding van een ongeval op de Ruytershoveweg (toerit A58) waarbij een auto over de kop was geslagen. Op de plaats van het ongeval troffen de agenten drie personen aan die inmiddels uit de auto waren. Zij vertelden dat een vierde persoon, de vermoedelijke bestuurder, ervandoor was gegaan. De bestuurder heeft vermoedelijk een bocht gemist en is via de bosschages op het grasveld naast de toerit tot stilstand gekomen. De drie personen die nog bij de auto stonden zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. In de auto lagen een aantal ponypacks met vermoedelijk harddrugs. De drugs zijn in beslag genomen. Het voertuig is getakeld. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval en de bestuurder.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
18:54

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief