Fietsendief opgespoord door slachtoffer in Roosendaal

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Roosendaal - Een inwoonster van Roosendaal had haar elektrische fiets geparkeerd voor een winkel aan de Raadhuisstraat. Toen zij later de fiets weer wilde meenemen bleek deze te zijn gestolen. De vrouw heeft samen met de winkelier camerabeelden bekeken en zag hierop de diefstal gebeuren.

Door de vrouw en haar echtgenoot is de vermoedelijke dader van de diefstal opgespoord. Zij meldden zich vervolgens op het politiebureau om hun verhaal te doen. Agenten zijn meteen met het tweetal meegegaan om de fietsendief indien mogelijk in te kunnen rekenen. In de Boomgaardstraat in Roosendaal werd een 36-jarige Pool op de fiets van de vrouw gezien. Hij is rond 19.30 uur aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. De man zal daar vrijdag gehoord worden. De fiets mag, na overleg met de Officier van Justitie, terug naar de rechtmatige eigenaar.

 

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
21:01

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief