Man gestoken en geslagen in woning Roosendaal

Normal img 20180708 160636
Afbeelding: Politie

Maandagavond omstreeks 20.30 uur meldde een man bij de politie dat hij zojuist was mishandeld door een persoon die bij hem de woning was binnengedrongen. Een en ander was voorgevallen in de Damstraat in Roosendaal.

Politieagenten gingen snel ter plaatse. In de woning bleek dat het slachtoffer met een hard voorwerp was geslagen en ook bleek hij gestoken te zijn. De man is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht door ambulancemedewerkers.

Door de politie werd een ‘plaats delict’ gemaakt in en om de woning. Door agenten van Forensische Opsporing is de woning op sporen onderzocht. Rechercheurs hebben verklaringen opgenomen. Agenten van de surveillancedienst deden buurtonderzoek.

Verdachte aangehouden

Uit het politieonderzoek kwam na korte tijd de naam en het adres van een mogelijke verdachte naar voren. Agenten gingen maandagavond rond 23.30 uur naar de woning van die verdachte in de Industriestraat en hielden de man daar aan. Zij troffen sporen aan die erop zouden kunnen wijzen dat deze man inderdaad betrokken was bij het incident in de Damstraat. De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex en daar ingesloten. Hij wordt dinsdag door rechercheurs gehoord.

Over de aanleiding van het incident is nog niets bekend, ook de relatie tussen het slachtoffer en de verdachte is nog onderwerp van onderzoek. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van poging doodslag.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
15:21

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief