Hennepknipperij aangetroffen in Roosendaal, zeven verdachten zitten nog vast

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Surveillerende agenten roken bij een bedrijfspand aan de Gastelseweg in Roosendaal een sterke henneplucht. Verschillende collega’s werden opgetrommeld om bij het pand naar binnen te gaan.

Op zondagochtend 8 november 2020 omstreeks 04.00 uur gebeurde dat. Toen de politiemensen binnen waren bleek er een hennepknipperij in het bedrijfspand aanwezig te zijn. In totaal waren er zeven mensen aan het werk op dat moment. Alle zeven verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zijn ze later op de dag gehoord en in verzekering gesteld omdat het onderzoek nog niet was afgerond. Alle verdachten zitten op dit moment nog vast.

De aanwezige agenten deden onderzoek in het pand. Er werden goederen in beslag genomen die te maken hebben met de knipperij en ook werd ruim vijftien kilo hennep in beslag genomen en vernietigd.

De zeven verdachten betreffen drie vrouwen van 24, 37 en 42 jaar oud. Zij komen allemaal uit Bergen op Zoom. De andere vier zijn mannen van 27, 33, 41 en 41 jaar oud uit Roosendaal, Hoeven, Mechelen en Antwerpen.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
19:02

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief