Hotelkamer vernield in Oudenbosch, verdachten aangehouden

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

In een hotel in Oudenbosch zijn zaterdagochtend rond 09.30 uur twee Poolse mannen (36 en 37 jaar oud) aangehouden omdat ze, vermoedelijk onder invloed van drank en drugs, een hotelkamer kort en klein zouden hebben geslagen.

De hotelkamer was verhuurd aan de mannen. Volgens getuigen was er al de hele nacht overlast van de twee mannen in de hotelkamer. Toen een medewerker poolshoogte kwam nemen trof hij in de kamer een grote ravage aan. Zo’n beetje alle meubilair in de kamer was vernield. De politie werd gebeld. Agenten wilden de kamer in, maar de deur werd niet open gemaakt door de mannen. De kamerdeur moest tot overmaat van ramp ook nog vernield worden, omdat de agenten toch de kamer in moesten om de twee mannen aan te houden.

De medewerker van het hotel heeft aangifte gedaan tegen de mannen. Na hun aanhouding zijn de twee overgebracht naar een politiecellencomplex waar ze later vandaag worden gehoord.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
19:12

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief