Meisje (14) door twee jongens beroofd

Normal mouw nieuwe uniform politie

Een meisje is vrijdagmiddag op het BC pad door twee jongens van haar telefoon beroofd. Het slachtoffer raakte hierbij lichtgewond. Hebt u de daders voordien op een bankje zien zitten?

Het incident gebeurde rond 15.30 uur op het fietspad in de buurt van de Cinnaberdijk. Het slachtoffer (14) uit Roosendaal werd plotseling door twee jongens aangevallen. Ze duwden haar van de fiets en beroofden het meisje van haar telefoon. De daders renden weg via het voetpad, wat naast het fietspad ligt, richting de Cinnaberdijk. Het meisje kreeg daarna hulp van een voorbijgangster.

Weet u meer over de straatroof of de daders?

De politie is op zoek naar mensen, die meer over deze straatroof weten. De daders zaten voor het incident op een bankje bij de kruising BC Pad en de Cinnaberdijk. Heeft u ze gezien of hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld bij uw reactie altijd zaaknummer 2020046373.

 

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
17:08

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief