Mishandeling tijdens 'Klunen' in Roosendaal

30 dagen geleden gepubliceerd

Op 14 januari is er een mishandeling plaatsgevonden op de Markt in Roosendaal tijdens het zogenoemde ‘klunen’, een voorloper op carnaval. Het slachtoffer is achtergelaten met een bloedende hoofdwond en een zware hersenschudding. De politie is op zoek naar de dader en vraagt om hulp van het publiek.

Details van het delict

Een man kreeg tijdens een woordenwisseling twee elleboogstoten en een trap tegen zijn hoofd. De dader liep meteen door en liet het slachtoffer versuft achter. Door de mishandeling heeft het slachtoffer een bloedende hoofdwond en een zware hersenschudding opgelopen. Het herstel zal naar verwachting drie tot zes maanden duren.

Signalement van de dader

De politie is op zoek naar een licht getinte man van ongeveer 25 tot 30 jaar oud. Hij heeft kort donker haar, een kort geschoren baardje en droeg op de dag van het delict een lichtblauw pak met paarse en roze vlakken op de benen. Verder had hij een jas met tijgerprint en zwarte schoenen aan, die mogelijk werkschoenen kunnen zijn.

Oproep tot getuigen

De politie vraagt om hulp bij het vinden van de dader. Als u een vermoeden heeft wie de man op de beelden zou kunnen zijn, neemt u dan contact op. Uw tip kan bijdragen aan het oplossen van deze zaak.