Onder invloed van alcohol

Normal 19470431625 57374cab1a o

Oud Gastel - In de nacht van zaterdag op zondag reed een surveillerende agent over de A17. Ter hoogte van Oud Gastel reed een personenauto waarvan de bestuurder zo ongeveer de gehele rijbaan en een stuk van de vluchtstrook nodig had tijdens de rit. De agent gaf de bestuurder een stopteken.

De bestuurder, een 18-jarige jongeman uit Hoeven, gaf gehoor aan het stopteken. Toen de agent hem aansprak rook hij al een alcoholwalm uit de auto komen. De Hoevenaar sprak met dubbele tong. De bestuurder kreeg om ongeveer 02.15 uur de opdracht om een blaastest te doen. De jongeman wilde niet meewerken. Hij is aangehouden en mee naar het bureau genomen, omdat hij overduidelijk zichtbaar onder invloed was.

Op het bureau moest de man een ademanalysetest doen. Ook hier wilde hij niet aan meewerken. Het weigeren van een ademanalyse is strafbaar en dus werd het rijbewijs van de jongeman ingevorderd. Ook kreeg hij een rijverbod van 24 uur. Er zal proces-verbaal worden opgemaakt tegen de jongen. De Officier van Justitie zal de verdere afhandeling bepalen.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
19:11

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief