Onderzoek naar dood Poolse vrouw: politie zet digitale bannering in

9 maanden geleden gepubliceerd

In het onderzoek naar de dood van een Poolse vrouw wordt digitale bannering ingezet. De onbekende vrouw werd op 19 augustus gevonden in een bosschage aan de Strausslaan in Roosendaal, ze was toen al overleden. De politie gaat uit van een misdrijf en heeft een 41-jarige Poolse man aangehouden in verband met de zaak.

Digitale bannering

Op zaterdag 30 september zal de politie tussen 12:00 en 16:00 uur digitale bannering inzetten. Iedereen in de omgeving van de Strausslaan die online is, zal een banner van de politie zien met een oproep tot getuigen.

Getuigen gezocht

De politie is nog steeds op zoek naar een man met een fiets die op 19 augustus op een bankje in het parkje aan de Strausslaan heeft gezeten. Deze man zou mogelijk belangrijke informatie voor de politie kunnen hebben. Ook is de politie op zoek naar een roze portemonnee die mogelijk gevonden kan zijn in de omgeving van de Strausslaan, bijvoorbeeld in de wijk Kalsdonk of Burgerhout, of aan de Van Beethovenlaan bij de twee supermarkten die daar zitten.

Oproep aan getuigen

Als je meer weet over deze zaak, de man op de fiets bent die op 19 augustus tussen 14:30 en 14:45 uur op een bankje zat, of onlangs een roze portemonnee hebt gevonden, neem dan contact op met de politie.