Man pleegt vernielingen en mishandelt agenten

Normal politie

Roosendaal - De politie is zondagavond 23 februari met meerdere eenheden moeten uitrukken naar een woning in de Stoopstraat. Een 36-jarige Bergenaar sloeg daar de boel kort en klein.

Rond 20.00 uur kreeg de meldkamer een telefoontje dat een man, die mogelijk onder invloed van drugs was, in een woning vernielingen aan het plegen was. Agenten gingen ter plaatse en troffen de man aan in de achtertuin van de woning. Toen ze hem wilde aanhouden ging de man in verzet. De man sloeg wild om zich heen en de agenten waren genoodzaakt om assistentie van andere dienders in te roepen. Ondanks het gebruik van pepperspray en de wapenstok bleef de Bergenaar zich hevig verzetten. Dan man wist er vandoor te gaan en vluchtte de nabijgelegen woning in. Daar kon de man, met veel geweld, worden aangehouden. Twee agenten moesten op hem gaan zitten in de politiebus om hem onder controle te houden.

Politiebureau

Ook op het politiebureau waren meerdere agenten nodig om de man uit de bus te krijgen en in de cel te zetten. Een van de dienders liep meerdere verwondingen op tijdens de aanhouding. Onder andere een scheur in de lip en het oor. Ze heeft aangifte van mishandeling gedaan.

Drugs

Een eerste test wees uit dat de man mogelijk onder invloed van cocaïne. Er is ook bloed bij hem afgenomen. De man is ingesloten.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
19:38

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief