Politie Onderzoekt Geweldsincident na Verkeersruzie in Roosendaal

6 maanden geleden gepubliceerd

De politie is een onderzoek gestart naar een geweldsincident dat op 13 oktober 2023 rond 17.50 uur plaatsvond op de Gezellelaan in Roosendaal. Het incident volgde op een verkeersruzie tussen twee plaatsgenoten.

Incident Details

Een 24-jarige man uit Roosendaal raakte gewond na een verkeersruzie met een 31-jarige stadsgenoot. Volgens de rapporten kregen de twee mannen onenigheid in het verkeer, waarna ze beide uit hun auto stapten. De 31-jarige man zou een ijzeren staaf bij zich hebben gehad, waarmee hij de 24-jarige man bedreigde en sloeg. Ook zou hij de auto van de 24-jarige man hebben beschadigd.

Arrestatie en Onderzoek

De politie startte direct een onderzoek en kon op basis van het kenteken een 31-jarige man uit Roosendaal aanhouden op verdenking van vernieling, mishandeling en bedreiging. De verdachte werd kort na 18.00 uur op 13 oktober aangehouden. De ijzeren staaf die bij het incident zou zijn gebruikt, is in beslag genomen.

De verdachte bracht de nacht van vrijdag 13 oktober door in de cel en wordt op zaterdag verhoord. Meer details over het incident of de uitkomst van het onderzoek zijn momenteel niet beschikbaar.