21-jarige scooterrijder bewusteloos in de berm in Oud-Gastel

Normal politie embleem

De politie ontving zaterdagochtend 29 augustus 2020 rond 05u23 een melding van een ongeval op de Gastelsedijk Zuid. De politie zoekt getuigen, omdat de oorzaak van het ongeval onbekend is.

Een omstander vond een 21-jarige jongen bewusteloos naast een scooter in de berm. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie gaat voorlopig uit van een eenzijdig ongeval, maar gezien de ernst wil de politie de exacte toedracht weten. De weg is tijdelijk afgezet voor sporenonderzoek en de politie komt graag in contact met getuigen die mogelijk iets gezien hebben. Er waren jongeren op straat aanwezig en misschien hebben zij nog geen contact met de politie gehad, maar kunnen zij wel meer vertellen.

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer informatie hebben over dit ongeval. Zij kunnen bellen via 0900-8844, via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006, of via een tipformulier. Je blijft anoniem als je informatie deelt met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

 

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
19:39

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief