Politie zoet getuigen van beroving Roosendaal

Normal 4037569091 459b91903b o

Roosendaal - In de omgeving van het Burgemeester Coenenpark aan de Parklaan in Roosendaal vond dinsdag 10 december 2019 tussen 12.30 en 13.00 uur een beroving plaats waarbij het slachtoffer, een 19-jarige jongeman uit Roosendaal, gestoken werd.

Bij de beroving is een geldbedrag buitgemaakt. Nadat het slachtoffer was beroofd zijn de daders weggelopen in de richting van de bioscoop. Het slachtoffer heeft zelf de politie gebeld en is naar het ziekenhuis vervoerd door een ambulance.

Signalement

De 19-jarige man uit Roosendaal heeft een summier signalement van de twee daders. Het betreffen jongemannen van ongeveer 20 jaar. Eentje heeft blond haar, de ander droeg een capuchon over zijn hoofd. Beide mannen waren gekleed in donkergekleurde jassen en spijkerbroeken.

De politie stelde een onderzoek in naar deze beroving. Er worden camerabeelden bekeken, er is een aangifte opgenomen van het slachtoffer en ook is er onderzoek gedaan in de omgeving van het incident.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
20:03

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief