Rijbewijs kwijt, auto weggesleept in Heerle

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm007
Afbeelding: Politie

Zaterdagavond laat meldden buurtbewoners dat er mogelijk een ernstig ongeval was gebeurd in de Herelsestraat in Heerle. Ze hoorden een hele harde klap die klonk alsof er een auto tegen de betonnen paaltjes was aangeklapt. Het was onbekend of er gewonden bij betrokken waren, dus de politie is snel ter plaatse gegaan.

In de Herelsestraat troffen de agenten een auto aan die vol op wat betonnen paaltjes was aangereden. De bestuurder bleek ongedeerd en stond naast de auto. De man rook erg naar alcohol, dus de agenten lieten hem een blaastest doen. Hieruit bleek dat hij flink boven de toegestane limiet zat voor wat betreft alcoholgebruik.

De man, een 27-jarige inwoner van Wouw, moest mee naar het bureau waar hij een ademanalyse moest ondergaan. Hieruit bleek dat hij ruim drie keer teveel had gedronken. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod. De auto waar de man in had gereden is weggesleept door een takelbedrijf.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
20:30

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief