Roosendaler buiten bewustzijn na forse mishandeling

Normal aangepastpolitieauto

Roosendaal - Een 21-jarige Roosendaler is afgelopen nacht omstreeks 04.30 uur op de Bloemenmarkt flink mishandeld. Hij werd enkele keren hard in het gezicht geslagen en werd naar het ziekenhuis gebracht. De mishandeling werd opgemerkt door een medewerker van Cameratoezicht die direct de politie waarschuwde. Dankzij de beelden konden de agenten een 25-jarige Roosendaler als verdachte aanhouden.

Op de beelden is te zien dat kennelijk na een woordenwisseling het slachtoffer door zijn belager twee keer met gebalde vuist in het gezicht geslagen wordt. Hij valt daardoor op de grond, waarna hij door dezelfde man nog een keer met kracht tegen het hoofd geslagen wordt. Het slachtoffer raakte buiten bewustzijn. Hij reageerde aanvankelijk niet op pijnprikkels. Nadat hij bijkwam, is hij overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte die nog ter plaatse was is door de horeca agenten aangehouden als verdachte van zware mishandeling.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
21:03

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief