Straatroof mislukt in Roosendaal, politie doet onderzoek

Normal politie embleem

Een man met een grijze hoodie aan heeft op de Vijfhuizenbergen geprobeerd een vrouw te beroven. Ze werd daarbij van haar fiets getrokken terwijl hij haar tas probeerde te stelen.

De vrouw fietste op zaterdag 12 september rond 21.30 uur samen met een collega op de Vijfhuizenberg toen ze ter hoogte van de sportschool daar een voetganger passeerden. De vrouw werd hardhandig van haar fiets getrokken en kwam daarbij ten val. De man ging er te voet vandoor met haar tas. Haar vriendin rende achter de dader aan terwijl het slachtoffer 112 belde. De politie was snel ter plaatse, maar de man was er inmiddels vandoor, de tas achterlatend.

Onderzoek

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u afgelopen zaterdag rond 21.30 uur iets gezien van deze straatroof? Of heeft u kort daarvoor of daarna iets verdachts gezien? Neem dan contact op via 0900-8844.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
17:55

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief