Twee aanhoudingen na steekincident, politie zoekt getuigen

Normal politie

Roosendaal - De politie heeft zaterdag 23 november 2019 aan het begin van de avond twee jonge mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident op de Amethistdijk. Beide mannen raakten daarbij gewond. Het gaat om inwoners van Roosendaal van 23 en 17 jaar oud. De politie zoekt getuigen van het incident.

De aanleiding voor het steekincident ligt vermoedelijk in een discussie over een opengetrapte tuinpoort. Een 61-jarige vrouw uit Roosendaal had rond 18.00 uur een aantal jongens aangesproken op het feit dat haar tuinpoort was opengetrapt. Toen haar 23-jarige zoon zich in het gesprek mengde, liep de situatie uit de hand en ontstond een steekincident, waarbij één van de jongens (een 17-jarige inwoner van Roosendaal) en de 23-jarige man steekwonden op liepen. De 23-jarige man is ter plaatse door ambulancepersoneel aan zijn verwonding behandeld en daarna aangehouden op verdenking van poging doodslag c.q. zware mishandeling en meegenomen naar het politiebureau. De 17-jarige jongen moest per ambulance naar een ziekenhuis worden vervoerd en is zaterdagavond in het ziekenhuis aangehouden op verdenking van poging doodslag c.q. zware mishandeling.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
19:49

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief