Verdachten aangehouden na zware mishandeling Molenstraat in Roosendaal

Normal aanhouding

In een woning aan de Molenstraat in Roosendaal vond woensdagavond laat een zware mishandeling plaats. Agenten zijn op zoek gegaan naar de mishandelaars en hielden twee verdachten aan. Ook werd onderzoek in de woning gedaan. Hierbij zijn sporen veiliggesteld.

Rond 23.15 uur werd 112 gebeld met de mededeling dat iemand in de betreffende woning mishandeld werd. Agenten waren snel ter plaatse en zagen bij aankomst dat er twee mannen wegvluchtten uit de woning. Een van de twee hadden ze al snel te pakken, dit betrof een 26-jarige man uit Roosendaal. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

Naar de andere verdachte hebben de agenten enige tijd moeten zoeken, maar ook hij is aangetroffen, aangehouden en naar een politiecellencomplex gebracht. Dit betreft een 33-jarige inwoner van Roosendaal. Tijdens zijn aanhouding en de rit naar het cellencomplex beledigde, bedreigde en bespuugde deze verdachte de agenten. Het slachtoffer is een bewoner van het huis aan de Molenstraat. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en wordt daar aan het opgelopen letsel behandeld.

De aanleiding en precieze toedracht voor de mishandeling wordt onderzocht door de politie. De twee aangehouden verdachten worden donderdag verder gehoord.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
21:02

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief