Vier aanhoudingen nadat groep jongeren zich vervelend gedraagt

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Roosendaal - Agenten hebben in de omgeving van het Emile van Loonpark vier mensen opgepakt. Ze maakten deel uit van een groep van zo´n vijftien personen die zich recalcitrant gedroeg.

De politie kreeg op maandag 24 februari rond 4.40 uur een melding van een mogelijk vechtpartij. Daarbij zouden twee groepen elkaar te lijf gaan op de Kade. Een aantal mensen van de groep zou vervolgens in de richting van het Emile van Loonpark gelopen zijn. Ze troffen daar inderdaad een groep van ongeveer vijftien jongeren aan. Ze werden door de dienders gevorderd daar weg te gaan. Dat deden ze niet. Een van de jongeren sloeg opruiende taal uit en luisterde niet naar de agenten. Deze 18-jarige jongen is vervolgens aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Agenten zijn vervolgens op linie gaan staan om de groep het centrum van de stad uit te drijven. Omdat drie van de jongeren niet vertrokken zijn ook zij aangehouden. Het gaat om een 19-jarige jongen uit Oudenbosch en twee 19-jarige meisjes uit Roosendaal. Ze zijn aangehouden voor het overtreden van de Algemeen Plaatselijke Verordening. Na verhoor zijn ze met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.

 

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
20:17

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief