Vrouw beroofd en mishandeld op de Markt in Roosendaal

Normal mouw nieuwe uniform politie

Op de Markt is op zaterdag 5 september rond 21.30 uur een vrouw mishandeld en beroofd. De politie stelt een onderzoek in.

De vrouw liep op de Markt in de richting van de Hendrik Gerard Dirckxstraat (in de volksmond vaak HGD-straat genoemd) toen een, voor haar onbekende, man haar beet pakte, mishandelde en haar van haar tas beroofde. De man ging er vervolgens te voet vandoor in de richting van de HGD-straat. Daar stapte de dader op een zwarte damesfiets en reed hij de Burgemeester Freijterslaan op en verdween uit het zicht van het slachtoffer.

Signalement

Van de man is het volgende signalement bekend: blanke man, circa 30 jaar oud, slank postuur, 1.85 meter lang, smal gezicht, hij droeg een blauwe jas en een donkere pet.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van deze zaak. Heeft u kort voor of na de beroving in de omgeving van de Markt iets gezien? Of woont u in de buurt en heeft u mogelijk camerabeelden voor ons beschikbaar? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. 

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
21:00

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief