Water verraadt aanwezigheid hennepkwekerij, politie houdt verdachte aan

Normal aangepastpolitieauto

Roosendaal - Politieagenten hebben in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 november 2019 een 34-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden, nadat ze twee hennepkwekerijen hadden aangetroffen in zijn woning. De politie kwam de hennepkwekerijen in een woning in de Gerard ter Borchstraat op het spoor, doordat er wateroverlast was.

De politiemensen stelden een onderzoek in de woning in om te achterhalen wat de oorzaak voor de wateroverlast was. Daarbij troffen ze op twee plaatsen in de woning hennepkwekerijen aan (aantal planten onbekend). Omdat het water onder andere via de meterkast wegliep, moesten medewerkers van Enexis de stroom in de straat uitschakelen om een veilige werksituatie te kunnen creëren. Toen de bewoner van de woning rond 03.00 uur thuis kwam, is hij direct aangehouden.
Een gespecialiseerd bedrijf heeft de hennepkwekerijen geruimd. De verdachte heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt zondag verhoord.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
16:52

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief