Zes zakken hennep gevonden na achtervolging tot Zwaanhoefstraat Roosendaal

Normal aanhouding boeien001

Surveillerende agenten controleerden vrijdagmiddag een Belgische personenauto op een parkeerplaats aan de Edisonstraat in Roosendaal. Toen zij via hun diensttelefoon de gegevens van de auto en bestuurder opvroegen ging de auto er ineens met hoge snelheid vandoor.

Een korte achtervolging volgde. In de Zwaanhoefstraat raakte de bestuurder namelijk de macht over het stuur kwijt en crashte hij tegen een geparkeerde auto. De chauffeur rende vervolgens weg van zijn auto en poogde weg te komen van de politie. Dat lukte niet.

Even verderop werd de 20-jarige man uit het Belgische Tongrinne aangehouden. Uit onderzoek bleek dat er in zijn auto zes grote zakken met ongeveer zes kilo gedroogde henneptoppen lagen. De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex en zit daar nog vast. De man wordt vandaag gehoord over het incident.

De eigenaar van de beschadigde geparkeerde auto, een mevrouw uit Hoeven, heeft aangifte gedaan tegen de Belg.

Adverteren op RoosendaalNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoosendaalNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roosendaal
19:12

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief